jún 9, 2016

Munich Business School diákjai a Gimexnél



Image

A Munich Business School angol nyelvű MBA képzésének hallgatói a nemzetközi hét keretében site-visiten vettek részt a Gimexnél.

 

A Corvinus MBA Center májusban vendégül látta legújabb nemzetközi partnere, a németországi Munich Business Schooll Full-Time MBA hallgatókból álló csoportját. A többnyire ukrán, kazahsztáni, kínai származású hallgatók diplomás, pár éves munkatapasztalattal rendelkező fiatalok, akik jelenleg nappali képzésen szerzik meg másoddiplomájukat. 

A képzésen részt vevő vendéghallgatók a tematikus nemzetközi héten 'Doing business in Hungary and East-Central Europe' témában, több, a régióban működő vállalat vezetőjével találkoztak, köztük a Gimexet is meglátogatták, mint példát magyar tulajdonú, családi kis- és középvállalkozásra.

A cégbejárást interaktív, angol nyelvű prezentáció követte a Gimex alapításáról, történetéről és működéséről, valamint a generációváltás aktuális kérdéseiről. A vendéghallgatókat elsősorban a front és back office működése, valamint a generációváltás témája érdekelte. ​

>> Tovább: Oktatás diákok részére!

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.