jún 17, 2024

A Grácia Művészeti Iskola és egy tehetség támogatása



Image

Először 2023-ban támogattuk a Grácia Művészeti Alapfokú Iskolát, akik decemberben mutatták be, a "Mi Diótörőnk" című balettet. Melynek színpadi megjelenítésében 11 különböző tánccsoport vert részt, mindenki a maga stílusában táncolta a jelenetét. Az előadás, mely a karácsonyi időszak egyik legvarázslatosabb eseménye volt, nemcsak a résztvevő gyerekek és szülők szívét melengette meg, hanem a szélesebb közönségét is elbűvölte.

 

Majd 2024-ben, az iskola 9 éves balettnövendékét, a "Mi Diótörőnk" előadásnak főszereplőjét, Juhász Adélt támogattuk. Adél kimagasló tehetségével és kitartásával az országos versenyen korcsoportjában a 2. helyet szerezte meg, ami hatalmas elismerést jelent számára és iskolája számára egyaránt. Nemzetközi szinten is bizonyította tehetségét: a Pulában és Porecben megrendezett világversenyeken 2. és 4. helyezést ért el.

Adél sikerei nem csak az ő személyes eredményei, hanem a Grácia Művészeti Alapfokú Iskola elkötelezett oktatóinak és a tánc iránti szenvedélyének is köszönhetők. Büszkék vagyunk rá, hogy hozzájárulhattunk ezekhez a kiemelkedő eredményekhez, és hogy támogathattuk Adél és az iskola további fejlődését.

Továbbá, külön megtiszteltetés számunkra, hogy Görcsné dr. Muzsai Viktória, társadalmi kapcsolatokért felelős ügyvezetőnk, részt vehetett az iskola tanévzáró gáláján. Az eseményen cégünk egy különleges ajándékot kapott: egy balettos szobrocskát, mellyel az iskola köszönte meg támogatásunkat. Ez a gesztus erősíti elkötelezettségünket a művészeti tehetségek támogatása mellett, és reméljük, hogy a jövőben még több ilyen sikeres történetet oszthatunk meg.

 

>> Tovább a Rólunkhoz!

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.