aug 6, 2024

2024-ben is a pénzügyileg stabil cégek között a GIMEX



Image

A Dun & Bradstreet nemzetközi minősítő cég minden vállalkozás pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát értékeli. Büszkén jelentjük, hogy a GIMEX is a pénzügyileg legstabilabb cégek közé került.

 

Számunkra ez nagy megtiszteltetés, és igazolja elkötelezettségünket a tisztességes üzleti gyakorlat mellett. A Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítványa azt jelzi, hogy cégünkkel való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Ez a tanúsítvány nemzetközi szinten is elismeri pénzügyi stabilitásunkat, és megerősíti, hogy jó úton járunk. A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében - az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, mint a mérlegadatok, az eredménykimutatás, a trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait

A Dun & Bradstreet Tanúsítványa növeli ügyfeleink, szállítóink és munkavállalóink bizalmát, amely elengedhetetlen a hosszú távú üzleti kapcsolatokhoz. Büszkék vagyunk arra, hogy a GIMEX a jövőben is stabil szereplője marad a piacnak.

 

>> Tovább a Rólunkhoz!

>> Tovább a kapcsolati oldalra!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.