aug 7, 2024

Hidraulikus szorítóelemek egy helyen: ROEMHELD új online katalógus és gyors termékkeresés



Image

Kifogástalan Befogástechnika

 

A ROEMHELD cégcsoport, amely a munkadarab megfogás és automatizálás területén egy elismert márka, örömmel jelenti be új online katalógusának elindítását. Az új platform célja, hogy megkönnyítse a felhasználók számára a termékek elérését és átfogó információt nyújtson a ROEMHELD széles termékpalettájáról.

 

Katalógus főbb jellemzői:

  • Felhasználóbarát felület: Az online katalógus modern, intuitív felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű navigációt a termékkategóriák között.
  • Részletes termékinformációk: Minden termékoldal részletes leírásokat, specifikációkat és képeket tartalmaz, így a felhasználók teljes képet kapnak a kiválasztott termékekről.
  • Interaktív funkciók: Az interaktív eszközök, mint például a termékválasztó és a konfigurátor, segítik a felhasználókat a legmegfelelőbb megoldások megtalálásában az egyedi igényeik szerint.
  • Keresési és szűrési lehetőségek: A fejlett keresési funkciók és szűrők lehetővé teszik a termékek gyors megtalálását a különböző kritériumok alapján (jelenleg: blokkhengerek, lengőkaros befogók és támhengerek esetén érhető el a funkció).
  • Letölthető dokumentumok: A katalógus lehetőséget biztosít a termékekkel kapcsolatos dokumentumok, mint például használati útmutatók és műszaki adatok, egyszerű letöltését.

 

Elérhetőség

Az új online katalógus a ROEMHELD hivatalos weboldalán található meg, és bármely eszközről elérhető, legyen az számítógép, tablet vagy okostelefon. Ezzel az újítással a ROEMHELD célja, hogy ügyfeleinek kényelmes és átfogó támogatást nyújtson a termékválasztás és beszerzés területén.

További információkért és a katalógus megtekintéséhez kérjük, látogass el a ROEMHELD hidraulikus szorítóelemek oldalára! 

 

Csonka Szabolcs
értékesítési vezető

 

>> Tovább a ROEMHELD hidraulikus munkadarabrögzítő elemek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.