aug 12, 2024

Hidraulikus munkahenger alkatrészek és alapanyagok raktárról



Image

A GIMEX törekszik arra, hogy egy munkahenger legyártásához minden alkatrész rendelkezésre álljon, ezzel biztosítva a gyors és hatékony munkavégzést ügyfelei számára. Cégünk széles választékban kínál dugattyúkat és vezetőhüvelyeket, amelyek átmérője 32 mm és 110 mm között mozog. Ezek az alkatrészek azonnal elérhetőek raktárunkból, míg a nagyobb méretű termékeket megrendelésre, rövid határidővel biztosítjuk.

 

 

Raktárunkban további kiegészítő alkatrészek is rendelkezésre állnak, így a hengervég, rögzítő anya, henger és rúdvég, tömítések, beömlőcsonkok mind elérhetőek az említett mérettartományban. Az alkatrészek megrendelése esetén futárszolgálatunk akár a következő munkanapra is kiszállítja a kívánt termékeket, ezzel is hozzájárulva a hatékony és zökkenőmentes munkavégzéshez.

A GIMEX elkötelezett amellett, hogy ügyfelei igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítse ki, ezért folyamatosan bővítjük és frissítjük raktárkészletünket, hogy a legmodernebb és legjobb minőségű hidraulika alkatrészeket kínálhassuk. Bízza ránk a hidraulika alkatrészek beszerzését, és tapasztalja meg a gyorsaság és megbízhatóság előnyeit!

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a Munkahenger alapanyagok termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (1 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.