szept 16, 2024

GIMEX a HAINBUCH nemzetközi találkozóján és a stuttgarti AMB kiállításon



Image

Csonka Szabolcs, a GIMEX értékesítési vezetője és Németh István projektmérnök szeptemberben részt vettek a HAINBUCH által szervezett Europa Meeting-en, ahol cégünket képviselték. Az eseményen 14 különböző ország képviselői gyűltek össze, hogy megvitassák az iparág jelenlegi helyzetét, az új technológiai fejlesztéseket, valamint a jövőbeli terveket.

 

A találkozó kiváló lehetőséget biztosított a nemzetközi partnerek számára, hogy tapasztalatot cseréljenek, valamint új stratégiákat dolgozzanak ki a piac kihívásainak kezelésére. A résztvevők részletesen tárgyalták az iparág jelenlegi trendjeit, a technológiai fejlődést, valamint a fenntartható megoldások alkalmazásának növekvő fontosságát.

A találkozót követő napon Csonka Szabolcs és Németh István kilátogattak a stuttgarti AMB kiállításra, amely az egyik legjelentősebb esemény a fémmegmunkálás területén. Itt a GIMEX további partnereivel, a ROEMHELD, Halder, Kostyra és Duplomatic cégekkel is találkoztak, hogy tovább mélyítsék az együttműködést, és megvitassák a jövőbeli projekteket.

Az AMB kiállítás kiváló alkalmat nyújtott arra is, hogy megismerjék az iparág legfrissebb fejlesztéseit és technológiai innovációit. A rendezvényen bemutatták a legújabb gépeket, eszközöket és megoldásokat, amelyek a fémmegmunkálás terén forradalmi változásokat hozhatnak.

A GIMEX képviselői ezzel nemcsak erősítették szakmai kapcsolataikat, hanem értékes információkkal gazdagodtak a legújabb iparági trendekről és újdonságokról.

 

>> Tovább a HAINBUCH termékeihez!

>> Tovább a Rólunkhoz!

Galéria (6 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.