szept 18, 2024

STARK.gripper robot megfogó dedikált médiaellátással automatizált palettacseréhez



Image

A STARK.gripper robot megfogó médiaellátással és nullpontrendszerrel lehetővé teszi az automatizált palettacserét még olyan gépeken is, amelyek nem rendelkeznek saját médiaellátással.

 

Technológiai előnyök és alkalmazási lehetőségek

A STARK.gripper robot megfogó egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a dedikált médiaellátás, a kioldási és rögzítési folyamatokhoz szükséges minden média, például hidraulika, sűrített levegő és elektromosság, a palettamegfogóba integrált többcsatornás csatlakozón keresztül biztosítható. Ez az egyedülálló megoldás nemcsak a gyártási folyamatokat gyorsítja fel, de kiváló lehetőséget nyújt az automatizálás utólagos bevezetésére is.

 

 

Maximális hatékonyság

  • Automatizált palettacsere meglévő gépeken: A STARK.gripper robot megfogó lehetővé teszi az automatizált palettacserét anélkül, hogy a gépek saját médiaellátással rendelkeznének. Ezáltal a gyártási folyamatok modernizálhatók, akár régebbi berendezéseken is.
  • Költséghatékony automatizálási megoldás: Ez a rendszer különösen alkalmas olyan vállalkozások számára, amelyek költséghatékony, innovatív automatizálási megoldásokat keresnek.
  • Rövid piacra jutási idő: A STARK.gripper gyors telepíthetősége és integrálhatósága révén versenyelőnyt biztosít a piacon.

 

Standardizált csatlakozó és moduláris felépítés

A STARK.gripper rugalmasan skálázható méretben és súlyban, ezáltal teljes mértékben igazítható a gyártási környezetek egyedi igényeihez. A rendszer standardizált csatlakozóval és moduláris kialakítással rendelkezik, ami megkönnyíti a telepítést és minimalizálja a karbantartási igényeket.

 

 

Precízió és megbízhatóság

Az új generációs STARK.classic.NG nullpont rendszer kiemelkedő precíziót és megbízhatóságot biztosít a palettacserék során. A rendszer automatikus kioldás- és rögzítési funkcióval rendelkezik, valamint integrált tisztítórendszerrel van ellátva, amely biztosítja a folyamatos és zökkenőmentes működést, a legmagasabb szintű gyártási követelményeknek megfelelően.

 

Folyamatbiztonság

A STARK.gripper a folyamatbiztonság terén is új mércét állít fel. Az oldás-, szorítás- és felfekvés ellenőrzési funkciók biztosítják, hogy minden művelet precízen és biztonságosan történjen, minimalizálva a hibák lehetőségét és maximalizálva a termelékenységet.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Császár Tamás
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a STARK nullpont rendszerek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.